Bejelentés


CEREMÓNIA RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRO Hogy minden jól kezdődjön!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A Rendezvényiroda működése átmenetileg SZÜNETEL!

A SEPTUM 2 Kft családi tulajdonú vállalkozásként működik, és Nyíregyházán a CEREMÓNIA RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA megalakításával több mint 16 éve foglalkozik rendezvények szervezésével. Hosszú ideig az Anyakönyvi Hivatal épületében, a Zrínyi Ilona utcán voltunk megtalálhatóak, de egy ideje új helyre költöztünk. Ez idő alatt pl. szántóföldi termékbemutató, gyáravató, nemzetközi orvoskonferencia, hospice országos kongresszus, egészségvonat szervezés, meglepetésparti, komplett esküvőszervezés mellett ezernyi anyakönyvi hivatali ceremónia lebonyolítását végeztük el.

Anyakönyvi Hivatali bejelentkezésetek után tervezzük meg együtt az esküvői ceremóniát! Legyen az külsőségeiben is méltó a NAGY alkalomhoz!  Mondjátok el elképzeléseiteket,és mi segítünk megvalósítani őket!!

 V Á L A S Z T H A T T O K : orgonistát, énekest, kamarakórust, hegedűs-gitáros párost, trombitást, vonós négyest, bármilyen más hangszeres közreműködőt, hivatásos szónokot egy szép köszöntőbeszéddel vagy verssel, pezsgőt elegáns felszolgálással, díszgyertyát, szülőköszöntő csokrot, jeggyűrűhöz párnát, merített papiros házasságlevelet és anyakönyvi kivonat tartót, személyi őrt, zenekart, vőfélyt, fényképészt, videóst, dekorációst, tánctanárt, bérkocsit, és minden mást. A szervezés a miénk, a Ti dolgotok csak annyi, hogy érezzétek jól magatokat! p>

Egyedül irodánknál igényelhető exkluzív szolgáltatásként a világhírű
..................................CANTEMUS Kamarakórus.........................
fellépése az esküvői ceremónia alatt!

 

BESZÉLJÜNK MEG EGY IDŐPONTOT, ÉS TALÁLKOZZUNK !!!

 

EGYEZTETŐ MOBIL=

................

ceremonia@upcmail.hu

 

honlapunk: www.ceremoniaszervezo.hu


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!